Stel Je Vraag | Welkom bij Ter Haak
348759
page-template-default,page,page-id-348759,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Stel je vraag

 

We zijn nieuwsgierig naar hoe leren en ontwikkelen nog beter kan.

 

Daarom krijgen we graag vragen uit de praktijk, zodat we daarmee aan de slag kunnen. Zo ontdekken we iedere keer weer iets meer van hoe het écht werkt. En dat delen we dat dan weer.

 

Webinars

Daarom organiseren we regelmatig webinars waarin we ons bij voorkeur richten op één vraag die we uitdiepen. Gedurende een online sessie wordt de vraag en ons antwoord interactief besproken met de deelnemers.

 

Het resultaat is dat je meerdere mogelijkheden en invalshoeken krijgt aangereikt waar je concreet iets mee kunt. De vragen zijn vaak herkenbaar en de sessies duren maximaal 30 minuten. Meldt je hier aan als op de hoogte gehouden wilt worden en wilt weten welke vraag er op de agenda staat.

 

Agendapuntsessies

Staat bij jouw organisatie een vraag over leren of ontwikkelen op de agenda?

Dan faciliteren we graag de zoektocht naar het beste antwoord of de volgende stap.

Onder onze begeleiding en met behulp van onze input genereren jullie snel een aantal antwoorden en mogelijkheden, bespreken deze, waarna er een keuze voor een aanpak kan worden gemaakt. Deze sessies zijn gegarandeerd effectiever en leuker dan een vergadering of meeting.  En, een mooie gelegenheid om Ter Haak eens te proberen!

 

 

Wanneer je een vraag hebt die je graag beantwoord zou willen zien, mail deze dan alsjeblieft aan info@terhaak.nl

 

 

 

“Het belangrijkste is dat we niet ophouden met vragen stellen.”

(Albert Einstein)